Sabtu, 08 September 2012

Pembahasan Listening : The international fair

menulis, sdii al-abidin, writing, test, mid tes, final test, ujian, semesteran
Pict. SDII Al-Abidin Doc.
Hi... Everybody. How are you today? Are you great? Nice to meet you again in your favorite lesson, ENGLISH...!!!! He.. He.. Mr sudah memberi kalian READING - The International Fair kan? Dan tentunya kalian juga sudah menegrjakan latihan soalnya dalam bentuk LISTENING di Online di # OLT: The International Fair. Karena kalian sudah mengerjakan soal online, maka in this time kali ini kita akan bahas 10 soal tersebut. Are you ready? Great...!!!

1. Where are the superkids and their friends?
     Answer : International fair / In the international fair (Sebagaimana dalam reading teks : All the Superkids and their friends are there. Kata "there" itu menyatakan International Fair)

2. Who broke the pinata?
    Answer : Toni (Sebagaimana dalam reading teks : Toni broke the pinata)

3. Where are Bed and Ichiro?
    Answer : at the food table / the food table (Sebagaimana dalam reading teks : Beth and Ichiro are at the food table)

4. What is Beth eating?
    Answer : taco / a taco (Sebagaimana dalam reading teks : Beth is eating a taco)

5. Is Toni drinking juice?
    Answer : Yes, he is (Sebagaimana dalam reading teks : Ichiro is drinking juice)

6. Who is the magician?
    Answer : Sandy`s mother / Sandy`s mom (Sebagaimana dalam reading teks : That`s Sandy`s mother. She`s got at magic)

7. What are doing the clowns?
    Answer : Juggling (Sebagaimana dalam reading teks : Can you see the clowns? They are juggling)

8. Does Soon Yong like the clowns?
    Answer : Yes, he does / Yes, Soon Yong does (Sebagaimana dalam reading teks : Soon Yong likes clowns a lot)

9. Is Diego really happy in the international fair?
    Answer : Yes, he is / Yes, Diego is (Sebagaimana dalam reading teks : Diego is really happy)

10. What did Diego win?
    Answer : The big prize (Sebagaimana dalam reading teks : Diego won the big prize)

Untuk lebih jelasnya bisa kalian buka lagi materinya di READING - The International Fair atau di latihan soalnya # OLT: The International Fair
Anda sedang membaca artikel tentang Pembahasan Listening : The international fair dan anda bisa menemukan artikel Pembahasan Listening : The international fair ini dengan url http://kanggurukoe.blogspot.com/2012/09/pembahasan-listening-international-fair.html, anda boleh menyebar luaskannya atau mengcopy paste-nya jika artikel Pembahasan Listening : The international fair ini sangat bermanfaat bagi teman-teman anda, namun jangan lupa untuk meletakkan link Pembahasan Listening : The international fair sumbernya.

Related Posts :

Terima kasih telah berkunjung di blog Kang Guru. Silahkan tinggalkan komentar anda di kotak komentar dan klik suka atau share artikel ini di Facebook, Twitter, maupun Google+1.

Reactions:

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...